Erika mézes műhelye

Megrendelés menete

A honlapomról mézeskalács ajándék- és dísztárgyak rendelhetők. Minden egyes terméket a megrendelő kérésére készítek el, az igényeire szabva, tehát készleten lévő mézestermékem nincs.

A feltüntetett képek mintául szolgálnak, vagyis teljesen ugyanolyant elkészíteni nem tudok, tehát apróbb eltérésekkel számolni kell. Ilyen például a színárnyalati különbség, egy-egy motívumeltérés. Előfordulhat a sütés során néhány milliméternyi méretbeli különbség is. Ettől egyedi minden egyes mézestermékem.

Némelyik termék csak személyesen vehető át. Ennek az az oka, hogy esetlegesen szállítás közben nagy eséllyel sérülne. Ezekhez a termékekhez ez az opció fel van tüntetve!

A honlapról kiválasztott termékek elkészítési határideje a megrendeléstől számított 3-4 hét.

A kiemelt időszakokban (pl.: karácsony, húsvét, ballagás) a fent megadott határidők 2-3 héttel kitolódhatnak.

Megrendelés a Megrendelő űrlap alapján történik.

 A beérkezett megrendelőlapokra alapesetben nem válaszolok, csak akkor ha valami hiányos, nem egyértelmű számomra a rendeléssel, adatokkal kapcsolatban. 

A feltüntetett rendelési idő előtt jelentkezem, a kész termékről mindig fényképet küldök mielőtt csomagolom, postáznám. Ilyenkor küldöm a fizetéssel és szállítással kapcsolatos információt is. Vagyis addig semmit sem kell utalni!!!

A honlapon feltüntetett egységárak ÁFA tartalom nélküliek, alanyi adómentesek.

A termék árának kiegyenlítése a következő módokon történhet:

  • Személyes átvétellel készpénzzel a műhelyemben( Pakson, időpont egyeztetéssel)
  • Utánvéttel
  • Banki előre utalással

Amennyiben a megrendelés értéke eléri az 50.000 Ft-ot akkor előleg szükséges banki előre utalással, amelynek mértéke a teljes megrendelési összeg 40%-a.

  Fritz Erika      10404326-50526986-78511007

   IBAN    HU47 10404326-50526986-78511007

Kérem, átutalás esetén a közlemény rovatba a megrendelő nevét feltüntetni szíveskedjenek!

Utánvét menete: Az utánvét beszedés nem mást jelent, mint hogy a szállítmányozási partner a csomagot a fuvarlevélen meghatározott díj ellenében adja át a Vásárlónak. A Vásárló kibonthatja a csomagot a szállítmányozó jelenlétében így sérülése esetén, azonnal kérheti jegyzőkönyv felvételét a szállítmányozási partner emberétől. Így elkerülhetőek a későbbi esetleges félreértések. Az utánvéttel történő áruszállítás esetén az utánvétnek költsége van, mely a Vevőt terheli.

A termékek csomagolását (celofán+szaténszalag) az egységárak tartalmazzák. Ezen kívül biztonsági csomagolással látom el a mézeskalácsokat postai szállítás esetén.

Az elkészült termék átvétele:

  • Személyesen
  • Futárszolgálattal (MPL, törékeny kezeléssel, jelenlegi díja minimum 3605 Ft) 

 

Az elállási jog kizártsága

Oldalamról a Megrendelő igénye alapján készített egyedi termékek rendelhetők, ezért az elállás joga a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 29. §, c., pontja szerint:

,,olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;"nem lehetséges.


Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól